FantasiaLaak 2023

Afgelopen zaterdag 1 juli was weer het jaarlijkse wijkfeest van Laak Centraal onder de titel Fantasia Laak.

Nou, Fantastisch was het! Ondanks dat het begon als een druilerige dag klaarde het wat later, vanaf een uur of een op en werd het toch nog een stralende middag. Een geweldig feest voor jong en oud!Het feest werd opgeluisterd door een keur aan artiesten in zeer uiteenlopende stijlen. Zowel startende artiesten als door de wol geverfde.

Heel veel dank zijn we daarvoor verschuldigd aan geboren ras-Laakkwartierder Harry Ballenmaker van de Sir Winston games en casino’s en eetcafé de Halve Maan in Rijswijk die voor de sponsoring heeft gezorgd van de topartiesten Jacky T, Elias van Hees en John Medley. Waarbij ook nog een aantal gastoptredens waren. Voor een uitgebreid verslag van dit mooie evenement kunt u terecht in het herfstnummer van het LaakMagazine dat vanaf 1 september weer is af te halen op de inmiddels bekende adressen en digitaal is in te zien elders op deze site.

U mag voor persoonlijk gebruik deze foto’s downloaden, voor commercieel gebruik dient u schriftelijk toestemming te vragen aan redactie@laakcentraal.nl.

Het intellectueel eigendom ( copyright) ligt te allen tijde bij Wijkberaad Laak Centraal en huisfotograaf Doeke van Schepen.