📅 Zet de datum maar in je agenda!

Op dinsdag 4 oktober organiseert het stadsdeel weer een stadsdeelbijeenkomst voor alle bewoners, organisaties en ondernemers uit Laak. Het maakt niet uit waar je woont of onderneemt in Laak; iedereen is welkom!

👉De bijeenkomst is van 17.45 tot 21.00 uur, dit keer bij het Roc Mondriaan Leeghwaterplein 72 in Den Haag.

Tijdens de bijeenkomst vertelt stadsdeeldirecteur Lawrence Eghosa meer over de actuele ontwikkelingen in het stadsdeel en praten we je bij over het groen in de buurt, de positie van de arbeidsmigranten en het welzijnswerk. Ook is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en om elkaar te ontmoeten.

Ben je erbij?
👉Meld je vóór 27 september aan via laak@denhaag.nl onder vermelding van: naam, emailadres, telefoonnummer en dieetwensen in verband met catering.