Meiden worden sterke vrouwen!

 

Alle meiden tussen de 10 en 18 jaar uit stadsdeel Laak opgelet! ELANCE Academy is een stichting die sinds een aantal jaar zich inzet voor alle meiden in Den Haag.

Als meisje word je gekoppeld aan een ‘grote zus’. Gedurende een 21 durend traject ga je samen werken aan thema’s als cultuur, je eigen identiteit, talentontwikkeling en liefde en relaties. Je spreekt elke week af om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Wil je leren voor jezelf opkomen? Wil je duidelijkheid wat je wilt in je toekomst? Wil je nieuwe vrienden maken? Dat kan allemaal!

Naast de 1 op 1 coaching, worden er ook groepsbijeenkomsten georganiseerd. Hier kan je andere meisjes ontmoeten, dit is super gezellig!

 

We hebben een programma voor meisjes van 10 tot 12 jaar, die op de basisschool zitten. Ook staan we klaar voor meiden tussen 12 en 18 jaar die op de middelbare school zitten.

Kent u een meisje dat baat heeft bij een positief rolmodel, juist nu in deze tijd? Meld haar dan aan via https://www.elanceacademy.nl/programma-s of bespreek het met de intern begeleider / smw-er op school!