Beste mevrouw/heer,

Helaas is het aantal coronabesmettingen nog niet voldoende gedaald en is de lockdown deze week verlengd. Dat is niet makkelijk. Daarom willen we juist nú uw aandacht weer vestigen op onze campagne ‘Den Haag tegen Corona’.Poster

Volhouden
Het blijft belangrijk dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Onze verschillende posters en filmpjes kunnen de mensen in uw netwerk daarbij helpen. Door ze te delen helpt u hen om het juiste te doen en dat vol te houden. Want alleen zo kunnen we de situatie veranderen en de cijfers omlaag brengen.

Verspreiden
Al het materiaal van de campagne is gratis te downloaden op onze website www.denhaagtegencorona.nl. De foto’s en filmpjes laten bekende Hagenaars zien die in deze bijzondere tijd dagelijkse dingen doen. Op een manier die wél kan, passend bij de Corona-regels. Dat doen we met een positieve insteek en bovendien écht Haags. Fijn als u die materialen blijft verspreiden in uw netwerk.

Kijken naar de toekomst
Dit was ook de week waarin in Den Haag de eerste zorgmedewerkers een vaccinatie kregen. De eerste stap naar een oplossing uit deze crisis. Wilt u informatie delen over vaccineren? Op de website van de rijksoverheid en de website van de GGD staat betrouwbare informatie, posters en beelden.

Denkt u met ons mee?
Niemand weet nog hoe de komende maanden eruit gaan zien. Als campagneteam proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op de actuele situatie. We zijn nog niet klaar en gaan zeker nieuwe posters en filmpjes maken de komende tijd.

Mist u onderwerpen in de campagne? Heeft u behoefte aan andere situaties uit het dagelijks leven? Mail naar corona@denhaag.nl en wie weet ziet u uw idee over een paar weken terug in de campagne.

Hartelijke groet,

Campagneteam Den Haag tegen Corona


Dit is de vierde nieuwsbrief over de campagne ‘Den Haag tegen Corona’.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een sleutelfiguur bent in Den Haag. U heeft als persoon, vanuit uw rol of vanuit uw organisatie een groot Haags netwerk. Om onze boodschap zo breed mogelijk in Den Haag te verspreiden hebben we uw hulp nodig. Doet u mee?

Posters, filmpjes, verhalen
Alles wat gemaakt is voor de campagne Den Haag tegen Corona staat in 9 talen op onze website: www.denhaagtegencorona.nl

Hier kunt u alle materialen gratis downloaden. Het zou ons erg helpen als u deze wilt verspreiden. Stuur de video’s gerust rond in uw WhatsAppgroepen of deel ze via uw sociale media. U kunt ook onze Facebook-posts delen.

Print de posters uit en hang ze op. Of plaats ze in uw verenigingsnieuwsbrief of wijkblad. Daardoor is de boodschap straks overal te zien en wordt het echt héél Den Haag tegen Corona.

Welke materialen hebben we?
We hebben nu posters, filmpjes en/of verhalen over:

• Buiten sporten• Winkelen
• Naar de huisarts• Muziek maken
• Vrienden ontmoeten• Even naar buiten
• Koffie halen• Voor anderen zorgen
• Thuisblijven bij klachten• Laat je testen
• Buiten werken• Afspreken met mijn vrienden
• Boodschappen doen• Gamen met mijn vrienden
• Koffie drinken in het buurthuis• Huisregels voor bezoekers

De informatie is naast het Nederlands in 8 talen beschikbaar:
EngelsSpaansTurks, ArabischPoolsRoemeensBulgaarsChinees.