Het is bijna zomervakantie en de VakantiePas is weer uitgedeeld aan 55.000 Haagse kinderen in het basisonderwijs.
Hét paspoort voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, boordevol activiteiten met korting. Veel gezinnen zullen dit jaar thuisblijven, dus nu extra welkom!

De samenstelling van de VakantiePas was dit jaar door de omstandigheden een uitdaging. Een aantal aanbieders van activiteiten slaan een jaartje over maar er zijn ook een paar frisse nieuwe activiteiten opgenomen.
Van 18 juli t/m 30 augustus kunnen kinderen met de VakantiePas dus deze zomervakantie weer terecht bij o.a. musea, restaurants, workshops, sportactiviteiten en zwembaden.
Ook is er weer een leuke winactie en met drie stempels in de pas kunnen kinderen een gratis ijsje halen.

Vrijheid
Dat is het thema van dit jaar. Er is kinderen gevraagd wat Vrijheid voor ze betekent. Antwoorden als ’doen waar je zelf zin in hebt’, ‘vliegen als een vogel’ en ‘de hele dag leuke dingen doen’ werden veel gehoord.
Dat is te zien op de voorkant en in de VakantiePas, want tekeningen en collages van VakantiePassers zijn gebruikt in de vormgeving.

Alle activiteiten en informatie staan ook op www.vakantiepas.nl. Geen VakantiePas ontvangen? Dan kan er via de website een VakantiePas besteld worden of gekocht bij alle bibliotheken in Den Haag.