PERSBERICHT

Ruim 50.000 kinderen op alle Haagse basisscholen krijgen weer een VakantiePas! Met dit Vakantiepaspoort kunnen ze tijdens de zomervakantie, met korting of zelfs gratis, meedoen aan meer dan 80 activiteiten in de stad en regio.

VakantiePas, Talentenjacht!

Met het thema ‘Talentenjacht!’ gaan kinderen dit jaar hun (verborgen) talenten ontdekken.

Muziek, sport, koken, dans of wetenschap. Alles is op een laagdrempelige manier uit te proberen met de VakantiePas. Dit natuurlijk naast het vertrouwde aanbod van onder meer musea, zwembaden en een gratis ijsje of pannenkoek. VakantiePassers worden bij de bibliotheek ‘gehuldigd’ met een VakantiepasMedaille als ze vijf activiteiten hebben gedaan.

Feestelijke aftrap in het Nutshuis

Het Nutshuis en Juni Café zijn aanbieder van een activiteit. Vrijdag 5 juli vindt daarom in het Nutshuis de feestelijke aftrap plaats van het Vakantiepasseizoen. Groep 5 van de Meester Schaberg school  krijgt een leuk programma aangeboden en wethouder Kavita Parbhudayal deelt de eerste Vakantiepassen uit aan de aanwezige kinderen.

PDF: VakantiePas 2019 Den Haag wethouder Kavita Parbhudayal